Bio

Biográfia

Magosi Zsombor (36)

A sport és a mindennapi mozgás mindig is jelen volt az életemben, mert hiszek a latin mondásban miszerint: „Ép testben ép lélek”.

Mielőtt testépítéssel kezdtem el foglalkozni, küzdősportban versenyeztem. Válogatott karatésként több bajnoki címet sikerült begyűjtenem, de legnagyobb sikereim Sydneyben a világkupa megnyerése, majd pár év múlva az Európa bajnoki cím meghódítása.

Évekig testnevelő tanárként és edzőként dolgoztam, majd hivatásos rendőrtisztként a Készenléti Rendőrségen oktattam önvédelmet és intézkedéstaktikát. Jelenleg is egy fegyveres szervezetnél dolgozom kiképzésvezetőként.

A testépítésben pár éve népszerű men’s physique kategóriában is sikeresnek mondhatom magam, melyben a több hazai bajnoki cím után 2014-ben Madridban a sportág legrangosabb versenyén az Arnold Classicon is dobogóra állhattam.

Negyedik éve vagyok szponzorált sportolója az egyik legnagyobb táplálék és étrend kiegészítőket gyártó cégnek. A BiotechUsa egyik arcaként, a versenyzést háttérbe szorítva továbbra is részt veszek a márka népszerűsítésében, reklámfilmek, fotózások, motivációs videók készítésével valamint kiállításokon való megjelenéssel.

Az idei évtől kezdve büszkén viselem az Alpha Industries ruházati termékeit, az edzéseimen és a mindennapjaimban egyaránt. Kölcsönös együttműködésünk alapja az a szellemiség amit a márka képvisel, valamint a sportok és egészséges életmód iránti elhivatottság.

Számomra a sport és egészségtudatos táplálkozás életforma, amit a személyi edzéseimen is igyekszem a vendégeimnek átadni és megtanítani. A testedzés több fajtája is közel áll hozzám, de legjobbnak a saját testsúlyos és kardió edzések kombinálását tartom, hiszen cél az esztétikus izomzat elérése mellett az egészséges életmód kialakítása. A súlyzós edzések mellett rendszeresen futok, úszok és kerékpározom.

Az állóképességi sportok és funkcionális edzések helyes párosításával mindenki számára elérhető a harmónikus izomzat és vonzó külső. Fontosnak tartom a változatos edzésmunkát, ami biztosítja, hogy bármilyen fizikai aktivitásban jól teljesítsünk, hiszen a mindennapjainkban is a legkülönfélébb kihívásokkal találkozunk, ezért célszerű, ha a testünket is sokoldalú terhelésnek tesszük ki.

Legyen a személyi edződ egy sokéves tapasztalattal rendelkező testnevelő tanár, válogatott sportoló, Arnold Classic bronzérmes verenyző.
Konditermi, vagy akár otthon végezhető, kipróbált és jól bevált változatos edzéstervek a saját fizikumodhoz és céljaidhoz alakítva.
Könnyen elkészíthető, finom és tápláló ételeket tartalmazó az ízlésedhez, céljaidhoz, alakított betartható étrendek.